torstai 27. elokuuta 2015

27.8.2015 Tehtävät tarkistettu ja HYVÄKSYTTY

27.8.2015 Tehtävät tarkastettu ja HYVÄKSYTTY

Kannustavaa palautetta

Upea fiilis oli tänään aukaista sähköposti ja todeta, että NTM mestarikouluttajat ovat kyllä mahtavan nopeita sähköpostiin vastaajia. Tätä on NOPEA palautteen anto ja ennen kaikkea nykypäivän tapaa toimia. Iso kiitos Päiville, Hannulle ja Jarmolle tehtävien tarkistamisesta ja hyvästä palautteesta.
Oli upea huomata, että virheet eivät mene kouluttajilta läpi, kun oli muutama lapsus jäänyt kirjoitukseen. Näin sain korjattua termistön kuntoon niin blogiini kuin tehtävääni. Mahtavaa! Olen niin tyytyväinen siihen, että sain tehtävät tehtyä ja hyvällä palautteella ja nyt on upea fiilis osallistua lähipäiville, kun pakolliset kuviot ovat pois alta.

Selkeät suunnitelmat helpottavat hommia

Tehtäviä tehdessä huomasin, että hyvä suunnittelu on taas kaiken a ja o. Kun oli selkeät suunnitelmat miten tehtävät aikoo tehdä, niin ei niiden tekeminen sitten ollut mikään juttu. Nautin tehtävien kirjoittamisesta ja siitä, että sain osoittaa osaamiseni näyttötutkintomestarina. Oli mahtava huomata, että käsitteet, jotka olivat alussa niin myrkkyä, ovat nyt jo melko selkeitä. Myös opetushallituksen määräykset ja näyttötutkinto-oppaan opastukset tulivat tutuiksi tehtäviä tehdessä. Vaikka en koskaan ole niin innostunut lakipykälistä ja muista virallisista tiedoista, niin täytyy myöntää, että tällä kertaa nuo aukaisivat asioita hyvin ja niistä sai hyvää tukea kirjoituksilleen.

Väliaikaraportti osaamisesta

Ennen koulutusta teimme alkuraportin, jossa mitattiin osaamista näyttötutkintoasioissa. Nyt saimme tehtäväksemme tehdä raportin uudelleen. Oli kiva huomata, että alussa olleet todella epäselvät asiat, eivät enää olletkaan niin epäselviä ja moneen kohtaan sai laittaa isompaa numeroa mitä alussa. Vielä oli joitain kohtia, joita ei osannut niin hyvin, joten oppimista on vielä kivasti lähipäivien aikana tarjolla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti